top of page

Navetanvintin drive in -vappukahvilan verkkokauppa

 

Verkkokauppamme on vapun 2021 osalta sulkeutunut, emme ota enää vastaan ennakkotilauksia. Autokaistamme palvelee 1.5. klo 12-15 Jukkolanmäellä ja leivomme rinkeleitä ja teemme simaa myös ekstrana - voit tulla paikalle ilman ennakkotilausta. Tarjolla on myös Jukkolan ja MÖ Foodsin tuotteita ylimääräisenä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa hakemaan Navetanvintin vappurinkeleitä, simaa ja muita herkkuja  Jukkolanmäen Navetanvintin drive in -kaistalta autolla vappuna 1.5.2021 klo 12-15! Pystytämme navettamme edustalle vapuksi autokaistan, josta voit helposti noutaa vappueväät poistumatta autosta ja ilman suoria ihmiskontakteja.

Näin homma toimii:

1.

Tutustu vapun drive in -kahvilamme valikoimaan tämän sivun alalaidassa. Yksinkertaisuus on kaunista ja siksi pitäydymme pelkistetyssä kokoonpanossa. Rinkelit tehdään samalla reseptillä kuin kesän kahvilaammekin ja sima pullotetaan  myös omalla reseptillämme.

​​​

2.

Varaa herkut ennakkoon verkkokaupastamme. Maksaa voit joko heti varauksen tehdessäsi tai paikan päällä kortilla. Aikaa ennakkotilauksille on 30.4. klo 15 saakka. Pyrimme varaamaan paikan päälle myös ekstraa, joten voit toki tulla tekemään ostoksia myös ex tempore.​

3.

Nouda tilauksesi vappuna 1.5. klo 12-15  Jukkolanmäen Navetanvintin drive in -kaistalta (Jukkolanmäentie, Lohtaja). Ojennamme ostoksesi   leipälapiolla sisälle autoon. ​​

Huom! Emme valitettavasti ota ketään vastaan sisätiloihimme, tapahtuma järjestetään ulkotapahtumana autoista käsin. Pyrimme hoitamaan kaiken niin, että asiointi ja vappufiilistely onnistuu mahdollisimman turvallisesti ilman lähikontaktia. 

Kysyttävää? Ota yhteyttä eveliina.jukkola@gmail.com tai 0400 463731

bottom of page